Bel gratis: 0800 - 235 2274

Annemieke Oostveen

Arbeidsmediation, Onderwijsmediation en Zakelijke mediation

Annemieke Oostveen

Werkgebied:

Regio’s Leiden, Haarlem en Utrecht

Registratie:

MfN, NMv,

Telefoon: 

0800-235 2274

Email:

contact@basic-mediation.nl

Vind de weg (terug) naar constructieve samenwerking of beëindig samenwerking op een constructieve manier

Annemieke Oostveen

BASIC-Mediator

Ik help je de impasse doorbreken waardoor je weer met plezier naar je werk gaat

Jouw werk is belangrijk. Het neemt een groot deel van je tijd en/of aandacht in beslag. Wanneer de samenwerking op het werk niet meer goed loopt, dan raakt dat niet alleen jouw professionele leven. Het raakt ook jou persoonlijk, je bedrijf, je directe omgeving. Het maakt daarbij geen verschil of je werkt in dienstverband of binnen een zakelijke (opdracht)relatie.

Mijn begeleiding als professioneel mediator is erop gericht een omgeving te creëren waarin je je vrij voelt te uiten en te bespreken wat voor jou de werkelijke reden is dat het samenwerking niet meer goed loopt. Inzicht in elkaars drijfveren, belemmeringen en kwetsbaarheden werkt doorgaans verhelderend. Het begrip dat daardoor ontstaan kan al voldoende zijn voor een opening. Vandaaruit kunnen we creatief zoeken naar mogelijkheden om uit de impasse te raken. Dit kan ook betekenen dat moeten zoeken naar mogelijkheden om de samenwerking op een goede manier te beëindigen.

Ik steun op een veelzijdige ervaring bij het in kaart brengen van wat nu werkelijke belangrijk voor je is.

Door mijn professionele juridische achtergrond kan ik mij goed verplaatsen in jouw positie en in de positie van degene(n) met wie je in conflict bent. Ik heb als arbeidsjurist een stevige ervaring in het bedrijfsleven, het onderwijs en de rechterlijke macht; ik werk(te) binnen die sectoren als (functioneel) leidinggevende, werknemer, opdrachtgever, opdrachtnemer, beslisser, coach, docent.

Creativiteit is een belangrijke toegevoegde waarde bij mijn benadering

Sinds 2017 heb ik een kunstbedrijf als beeldend kunstenaar. Werk ik niet als mediator of in het onderwijs dan tref je mij waarschijnlijk in mijn atelier aan. Daar maak ik figuratieve beelden in brons en andere materialen. In mijn beelden zie je een aantal van kwaliteiten weerspiegeld die ik op een natuurlijke manier inzet tijdens een mediation: een stevig karakter, sensitiviteit en een natuurlijk talent tot spiegelen.

Mijn benadering kan confronterend zijn, maar is altijd respectvol en gericht op een werkelijke oplossing met lange houdbaarheid. Voor dit type oplossing kan het nodig zijn een time-out in te lassen voor het raadplegen van een eigen juridisch of financieel deskundige over de consequenties van de gevonden oplossingsrichtingen. Vanuit mijn Basic-netwerk kan ik je naar deskundigen doorverwijzen als daar behoefte aan is.

Wil je weer goed kunnen samenwerking of de samenwerking op een bevredigende manier afronden en lukt dit je niet dit zonder ondersteuning, dan kan je je op mij verlaten.

Een intakegesprek is gratis en verplicht je tot niets. Twijfel dus niet langer en neem vandaag nog contact met me op.

Maak kennis met Annemieke

6 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This