Bel gratis: 0800 - 235 2274

Huis, Alimentatie en Pensioen

Jullie gaan scheiden, wat moet je nu gaan regelen

Een scheiding raakt je in je hart en geeft een onrustig gevoel als je niet weet waar je aan toe bent. Want, kun je nog in je huis blijven of moet je op zoek naar een nieuwe woning in de hoop dat dat weer een thuis zal worden?

Hoe sta je er straks bij je pensioen voor?

Kun je dan nog wel de dingen doen die je wilt? En zo meteen, vlak na de scheiding, hoe ga je dan rondkomen? Want, hoeveel alimentatie krijg je of moet je betalen aan je partner of je kinderen?

Wat kost een scheiding eigenlijk als je alles meerekent?

Maak kennis met de mediator

Het hangt allemaal met elkaar samen en van elkaar af en dat maakt het zo moeilijk om nu te zien hoe je er straks voor zult staan.

Daarom maakt de rechterhand van onze mediator, de financieel specialis van Basic-Finance in een persoonlijk gesprek duidelijk waar je mee te maken krijgt. Welke subsidies, toeslagen en belastingvoordelen liggen er misschien wel voor je klaar en hoef je het helemaal niet zo krap te leven?

Maar scheiden is een ingrijpende gebeurtenis en het is nu eenmaal onvermijdelijk dat veel zaken in je leven zullen veranderen.

Een Financieel Specialist

De mediator en zijn of haar financieel specialist helpen je om alles helder te krijgen zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Je zult je weer op je gemak kunnen voelen.

VAN A TOT UIT ELKAAR

Een overzicht en inzicht van het vak mediation.

GEEN TRAJECT MET DURE ADVOCATEN

Geen ingewikkeld en langdurig scheidingstraject temet ieder een advocaat

SAMENLEVING ONTBINDEN

Je bent niet getrouwd, maar hebt samen wel iets opgebouwd. Wat moet om te regelen?

Pin It on Pinterest

Share This