Bel gratis: 0800 - 235 2274

Jeroen Ketelaars – Familie mediator

Expert in Scheidings-, Arbeids-, en Zakelijke mediation

Jeroen Ketelaars

Werkgebied:

Regio’s Gouda en Maastricht

Specialisme:

Familiemediation, Arbeidsmediation, Zakelijke mediation

Registratie:

MfN, NMv, Raad voor de Rechtsbijstand

Telefoon: 

0800-BELBASIC

0800-235 2274

Email:

contact@basic-mediation.nl

Ik help je op te komen voor je belangen èn te stoppen met strijden, waardoor de stress verdwijnt.
Jeroen Ketelaars MCM

BASIC-Mediator

Ik help je zoeken naar oplossingen die in de praktijk werken en zullen standhouden in de toekomst

Dat is, vanwege de situatie die je nu doormaakt, misschien lastig voor te stellen en je hebt waarschijnlijk nog weinig vertrouwen in een goede afloop, maar het feit dat je mijn profiel leest zegt mij dat je een betere situatie wilt dan die nu je leven beheerst. Ik ondersteun je daar graag bij.

Een arbeidsconflict of scheiding is namelijk een gespannen situatie waarin je tussen alle emoties door besluiten moet nemen. Ook ikzelf heb in mijn leven die situaties persoonlijk meegemaakt en weet dat het dan erg lastig is om de situatie van een afstand te blijven bekijken en de beste keuzes te maken. Je wil dan blindelings kunnen vertrouwen op een goed opgeleide familiemediator die de situatie blijft overzien en met kennis van zaken jullie helpt de juiste oplossingen te vinden.

Mijn persoonlijke stijl

Ik zal de dingen benoemen zoals ze zijn en jullie helpen elkaars belangen te zien. Je ervaart al lang genoeg onduidelijkheid en dat gaan we doorbreken. Soms ben ik aardig en begripvol, dan weer zal ik blijven doorvragen tot eindelijk op tafel kom waar het ècht over gaat en wat ècht nodig is om uit de situatie te geraken waarin je nu vast zit.

Samen staan we sterker en daarom zullen we, als de financiële gevolgen van het conflict of scheiding wordt besproken, een financieel adviseur van Basic-Finance en jurist of advocaat van Basic-Law vragen mee te kijken.

Andere culturen en gewoontes treken mij naar andere landen

Als ik mij daar in onderdompel, raak ik geïnspireerd en kom ik tot rust. Terug in Nederland zie ik onze cultuur en gewoontes weer helder en besef ik steeds opnieuw wat de werkelijkheid is waarin ik leef. Dit besef neem ik mee in de begeleiding van conflictsituaties. Ik mag de gids zijn in de chaos en mensen helpen de weg terug te vinden naar hùn werkelijkheid.

Op mijn profielfoto ben ik in de Cubaanse hoofdstad Havanna

Hier houdt men, net als dat vaak in conflictsituaties gebeurt, vast aan het verleden maar is een andere toekomst onvermijdelijk en eigenlijk gewenst.  Ik wens Cuba wijsheid en behoud van het warme hart van de mensen die ik daar heb mogen ontmoeten toe!

Een kennismakingsgesprek is gratis en verplicht je tot niets.

Twijfel dus niet langer en neem vandaag nog contact met me op.

Kennismakingsgesprek aanvragen 

Pin It on Pinterest

Share This