Bel gratis: 0800 - 235 2274

JoJanneke van den Brink – Scheidingsbegeleider

JoJanneke van den Brink

Werkgebied:

Zwolle/Overijssel

Registratie:

Scheidingsbegeleider

Telefoon: 

0800-BELBASIC
0800-235 22742

Email:

contact@basic-mediation.nl

“Samen, stap voor stap naar het einddoel”

JoJanneke van den Brink

BASIC-Scheidingsbegeleider

Als scheidingsbegeleider coach ik jullie door de scheiding heen.

Als accountant merkte ik steeds vaker dat het verbinden van mensen met hùn ‘cijfers’ mijn sterkste kant is. Een getal zegt niet veel als je dat niet kunt uitdrukken in wat dat in je leven betekent, of zal gaan betekenen. Ik zag vooral de behoefte daarvoor bij onze klanten die gingen scheiden.

Vaak liep zo’n traject stroef, omdat één van hen het overzicht niet had over de gevolgen van hun keuzes. Wat gebeurt er met mijn pensioen? Hoe gaan we met het bedrijf om? Hoe hoog wordt de alimentatie? Wie kan er in het huis blijven wonen? Het zijn financiële vraagstukken, maar wel verbonden aan emoties.

Omdat ik die begeleiding eigenlijk veel leuker vind, ben ik mij gaan oriënteren op mediation en scheidingsbegeleiding. Ik ontdekte dat het vak van scheidingsbegeleider het beste aansluit bij mijn wensen en kwaliteiten.

Mijn persoonlijke stijl

In mijn begeleiding zal ik jullie helpen om zelf de beste oplossingen te kiezen op basis van de door mij aangereikte gegevens. Ik neem je bij de hand , maar vraag je zelf je weg te kiezen.

Ik houd van samen oplossingen zoeken. Daarom heb ik mij aan aangesloten bij Basic-Mediation zodat ik collega’s bij het scheidingsproces kan betrekken als dat voor jullie nodig is. Bijvoorbeeld als een kindercoach is gewenst, een hypotheekspecialist of de advocaat voor het indienen van de stukken.

De ervaren ruiter gaat voorop, maar iedereen ment zijn eigen paard!

Als de mensen die ik ga begeleiden vragen wat scheidingsbegeleiding is, gebruik ik vaak de metafoor van de trektocht die ik in Colorado heb mogen meemaken.

Een ervaren ruiter gaat voorop, maar je neemt steeds je eigen beslissingen om je eigen veiligheid en die van je paard te garanderen. Samen trek je stap voor stap naar je eindbestemming.

Een intakegesprek is gratis en verplicht je tot niets. Twijfel dus niet langer en neem vandaag nog contact met me op.

[et_pb_kkcustom_form captcha=”on” record_to_flamingo=”on” front_em=”off” email=”contact@basic-mediation.nl” title=”Contact opnemen met JoJanneke” subbutton_text=”Contact opnemen ” use_redirect=”on” redirect_url=”https://basic-mediation.nl/contact/mediation-gouda/” redirect_delay=”4000″ success_msg=”Je bericht is verzonden” show_labels=”off” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″ _builder_version=”3.0.59″] [et_pb_kkcustform_field form_html=”no” field_type=”text” label=”Naam” field_name=”Naam” notify=”on” fileupload=”null” uploadsize=”1048576″ tab_label=”Naam” half_col=”off” required=”off” stackrad=”off” stackchkgrp=”off” /][et_pb_kkcustform_field form_html=”no” field_type=”email” label=”Email” field_name=”Email” notify=”on” fileupload=”null” uploadsize=”1048576″ tab_label=”Email” half_col=”off” required=”off” stackrad=”off” stackchkgrp=”off” /][et_pb_kkcustform_field form_html=”no” field_type=”text” label=”Tel” field_name=”Tel” notify=”on” fileupload=”null” uploadsize=”1048576″ tab_label=”Telefoon” half_col=”off” required=”off” stackrad=”off” stackchkgrp=”off” /][et_pb_kkcustform_field form_html=”no” field_type=”textarea” label=”Bericht” field_name=”Bericht” notify=”on” fileupload=”null” uploadsize=”1048576″ tab_label=”Bericht” half_col=”off” required=”off” stackrad=”off” stackchkgrp=”off” /] [/et_pb_kkcustom_form]

Pin It on Pinterest

Share This