Bel gratis: 0800 - 235 2274

Scheiden zonder gedoe?

Waar moet je beginnen met het regelen van je scheiding? Je hebt enorm veel vragen en ziet eigenlijk door de bomen het bos niet meer? Dat herkennen we, want bij een scheiding komt veel kijken en je doet dit niet iedere dag! Samen met onze ervaren scheidingsbemiddelaars kijken jullie naar een aanpak die het beste bij jullie past. Zo helder mogelijk, met zo weinig mogelijk gedoe.

Scheiden: hoe nu verder?

Bij een scheiding komt er veel op je af. Hoe moet het met de kinderen? Waar moet ik wonen? Waar moet ik van rondkomen? Lastige vragen in een periode van verwarring en verdriet. Je moet nog zoveel regelen, maar waar moet je beginnen?

SCHEIDEN MET SUBSIDIE

De overheid kent een subsidieregeling die toevoeging wordt genoemd. Zo hoeven hoge kosten je scheiding niet tegen te houden. 

SCHEIDEN ZONDER GEDOE

Je wilt makkelijk scheiden. Samen met onze advocaten en mediators zorgen we dat dit zo eenvoudig mogelijk verloopt. Gewoon zonder gedoe.

SCHEIDEN MET KINDEREN

Een scheiding is heftig voor je kinderen. Een ouderschapsplan is dan niet zomaar een papiertje, maar een belangrijk document.

SAMENLEVINGS- CONTRACT ONTBINDEN

Je bent niet getrouwd, maar hebt samen wel iets opgebouwd. Wat moet je regelen, wat is handig om te regelen? 

Jullie zijn aan het scheiden

Tijdens jullie scheiding komen jullie voor lastige keuzes te staan. Worden jullie goed begeleid en maken jullie verstandige afspraken? Of hebben jullie extra ondersteuning nodig?

Jullie zijn gescheiden

Jullie zijn alweer enige tijd gescheiden. Heb je echt een nieuwe start gemaakt? Heb jij, of hebben jullie kinderen extra ondersteuning nodig?  En wat doe je als jullie situatie wijzigt? Moeten de afspraken uit het convenant en ouderschapsplan aangepast worden?

Waarom Basic Mediation?

•  Sneller dan naar de rechtbank gaan

•  Een vast tarief, geen verrassingen

•  Scheidingsbemiddeling met financieel én juridisch advies

•  Zelf beslissen in plaats van de rechter

•  Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

•  MfN Registermediators met accreditatie voor Familie mediation

Pin It on Pinterest

Share This