Bel gratis: 0800 - 235 2274

Gemakkelijk en Doelgericht scheiden

Je wilt op een snelle en gemakkelijke manier scheiden zonder lange en dure advocatentrajecten.

Je wilt zelf kunnen blijven beslissen en de Basic-mediator en -financieel adviseur bespreken geen overbodige zaken.

Zij nemen je het gedoe uit handen bij de belangrijke onderwerpen die besproken moeten worden, zoals: het convenant, ouderschapsplan, alimentatie, pensioen en hypotheek, waardoor jullie snel verder kunnen en de toekomst weer voor je ziet.

Veilig en Betaalbaar scheiden

Waar moet je beginnen en wat moet er allemaal geregeld worden? Je wilt weten waar je recht op hebt maar zonder die vervelende ruzies.

Je zoekt een mediator en financieel adviseur die je precies laten zien wat je na je scheiding kunt besteden en in goed overleg en op een veilige manier kunt regelen voor de kinderen met betrekking tot het huis, de alimentatie en het pensioen.

Je vindt het fijn als de mediator óók oog en geduld heeft voor jouw persoonlijke wensen en je helpt bij jullie communicatie, zodat bijvoorbeeld de opvoeding van de kinderen na de scheiding soepel zal verlopen en in het convenant vastgelegde afspraken worden gerespecteerd en nagekomen.

Scheiden: hoe nu verder?

Bij een scheiding komt er veel op je af. Hoe moet het met de kinderen? Waar moet ik wonen? Waar moet ik van rondkomen? Lastige vragen in een periode van verwarring en verdriet. Je moet nog zoveel regelen, maar waar moet je beginnen?

SCHEIDEN MET SUBSIDIE

De overheid kent een subsidieregeling die toevoeging wordt genoemd. Zo hoeven hoge kosten je scheiding niet tegen te houden. 

SCHEIDEN ZONDER GEDOE

Je wilt makkelijk scheiden. Samen met onze advocaten en mediators zorgen we dat dit zo eenvoudig mogelijk verloopt. Gewoon zonder gedoe.

SCHEIDEN MET KINDEREN

Een scheiding is heftig voor je kinderen. Een ouderschapsplan is dan niet zomaar een papiertje, maar een belangrijk document.

SAMENLEVINGS- CONTRACT ONTBINDEN

Je bent niet getrouwd, maar hebt samen wel iets opgebouwd. Wat moet je regelen, wat is handig om te regelen? 

Jullie zijn aan het scheiden

Tijdens jullie scheiding komen jullie voor lastige keuzes te staan. Worden jullie goed begeleid en maken jullie verstandige afspraken? Of hebben jullie extra ondersteuning nodig?

Jullie zijn gescheiden

Jullie zijn alweer enige tijd gescheiden. Heb je echt een nieuwe start gemaakt? Heb jij, of hebben jullie kinderen extra ondersteuning nodig?  En wat doe je als jullie situatie wijzigt? Moeten de afspraken uit het convenant en ouderschapsplan aangepast worden?

Waarom Basic Mediation?

•  Sneller dan naar de rechtbank gaan

•  Een vast tarief, geen verrassingen

•  Scheidingsbemiddeling met financieel én juridisch advies

•  Zelf beslissen in plaats van de rechter

•  Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

•  MfN Registermediators met accreditatie voor Familie mediation

Pin It on Pinterest

Share This