Bel gratis: 0800 - 235 2274

Scheiden met kinderen

Als je uit elkaar gaat, zal je voor je kind of kinderen een goede regeling moeten treffen die de omgang bij scheiden met kinderen met beide ouders bevordert. Omdat dat voor de ontwikkeling van een kind van groot belang is heeft de wetgever bepaald dat ouders daarbij een beetje gedwongen moeten worden om dat goed te regelen. Sinds 2009 is het daarom verplicht een ouderschapsplan te maken waarin de belangen van het kind worden vormgegeven. Dat is niet zomaar een papiertje met wanneer het kind bij wie is, maar een belangrijk document waarin de ouders samen aangeven voor hun kind te zorgen en zich als ouders op te stellen in plaats van ex-partners. De Basic Mediator helpt je goede afspraken te maken die werken.

Het beëindigen van een relatie gaat meestal niet zonder slag of stoot en het is vaak een emotioneel traject. Scheidingsmediation is een manier om aan de basis naar een oplossing te werken en voorkomt verdere escalatie met dure advocaten en gerechtelijke procedures. Wij bieden de mogelijkheid tot een gratis adviesgesprek om te kijken of een Mediationtraject je past.

Kinderen van jonger of ouder dan 12 jaar?

Afhankelijk van de leeftijd van onder of boven de 12 jaar, zijn er verschillende mogelijkheden. vandaar dat u hieronder een keuze kunt maken wat voor uw kind geldt.

Bel mij voor meer informatie

Bel mij voor meer informatie

SCHEIDEN ZONDER GEDOE

Je wilt makkelijk scheiden, gewoon zo eenvoudig mogelijk. Gewoon zonder gedoe.

GEEN TRAJECT MET DURE ADVOCATEN

Geen ingewikkeld en langdurig scheidingstraject temet ieder een advocaat

SAMENLEVING ONTBINDEN

Je bent niet getrouwd, maar hebt samen wel iets opgebouwd. Wat moet om te regelen?

Pin It on Pinterest

Share This