Bel gratis: 0800 - 235 2274

conflicthantering; conflict op het werk; escaleren

Scheidingscafe Gouda

Basic Mediation en Hyp.nl werken intensief samen om bij scheidingen, alle aspecten daarbij eerlijk en duidelijk te laten verlopen. Van werkbare afspraken over de kinderen en tot en met inzicht in je financiële situatie en woonmogelijkheden na de scheiding.

Ben jij op zoek naar advies over scheiden of heb je vragen? Elke maand organiseren Ed, Rene en Jeroen het scheidingscafé. Hier kun je binnenlopen en alles vragen wat je wilt weten. En je bent echt niet de enige, want voor één op de drie stellen is een scheiding de enige manier om verder te gaan.  

Ed Dokman, die we kennen van HYP en Jeroen Ketelaars van Basic-Mediation gaan jou tijdens het scheidingscafé helpen. Het scheidingscafé wordt elke tweede donderdag van de maand georganiseerd bij HYP op de Lange Tiendeweg 34 in Gouda.

Tijdens deze avond kun je binnenlopen en alles vragen wat je wilt weten. “Ik snap dat het geen makkelijk onderwerp is om over te praten. We helpen mensen graag, een scheiding is al moeilijk genoeg en we zijn blij dat we het met ons advies een beetje makkelijker kunnen maken”, zegt Ed.

 

Het scheidingscafé is gratis

Tijdens een avond van een scheidingscafé kan jij je kosteloos oriënteren op wat je kan verwachten als je gaat scheiden, of je nu samenwonend bent of getrouwd. Je leest van alles op internet, maar waar te beginnen en welke informatie is betrouwbaar?

Het scheidingscafé in Gouda is altijd op de tweede donderdag van de maand van 19.00 – 21.00 uur bij HYP.

Ga hier heen voor meeer informatie over het scheidingscafe

conflicthantering; conflict op het werk; escaleren

Transparante begeleiding nodig?

Wil je goede en transparante begeleiding?

Bel dan nu gratis naar 0800 – 235 22742, of neem contact op via het contactformulier.

conflicthantering; conflict op het werk; escaleren

Bel mij terug

11 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This