Bel gratis: 0800 - 235 2274

Wat kan je nog besteden

Wat kan ik nog besteden?

Het is moeilijk om overzicht te krijgen over je toekomst als je in het nu gevangen zit door de emoties van de scheiding. Er komt héél veel op je af en waar moet je nou beginnen?

Misschien ben je wel heel benauwd over je toekomst omdat je niet weet wat je straks kan besteden en of je in het huis kan blijven.

Want hoeveel alimentatie ga je krijgen, of juist betalen? Hoe lang kun je daar op rekenen? Welke andere kosten zijn er allemaal tijdens en na de scheiding? Wie betaalt dat?

Het is dus goed om een mediator in de arm te nemen die je ondersteunt en alle benodigde informatie in beeld brengt, zodat je weer gerust kunt ademhalen omdat je precies weet waar je aan toe bent.

Bel mij voor meer informatie

De Basic-Mediator werkt altijd nauw samen met een financieel specialist zodat je precies weet waar je straks aan toe bent en wat je onder aan de streep netto kunt besteden.

We gebruiken daar geavanceerde softwareprogramma’s bij, maar altijd in combinatie met een grote dosis boeren slimheid. Want je moet de zaken niet ingewikkelder maken dan nodig, vinden wij bij Basic-Mediation.

De Basic-Mediator werkt altijd nauw samen met een financieel specialist zodat je precies weet waar je straks aan toe bent en wat je onder aan de streep netto kunt besteden.

De mediator helpt jullie bij het vinden van de juiste oplossingen en de financieel specialist kijkt wat financieel haalbaar is en fiscaal de beste oplossing, zodat jullie zo weinig mogelijk belasting betalen en zoveel mogelijk te besteden zullen hebben.

Samen met de scheidingsmediator

We kijken daarbij naar wat de wet voorschrijft, maar vooral naar wat je zelf mag afspreken. Misschien is er wel een oplossing die voor jullie veel beter werkt en de mediator zal dan de officiële stukken daarvoor schrijven waarin de berekeningen van de financieel specialist in worden opgenomen.

Bel mij voor meer informatie

VAN A TOT UIT ELKAAR

Een overzicht en inzicht van het vak mediation.

GEEN TRAJECT MET DURE ADVOCATEN

Geen ingewikkeld en langdurig scheidingstraject temet ieder een advocaat

SAMENLEVING ONTBINDEN

Je bent niet getrouwd, maar hebt samen wel iets opgebouwd. Wat moet om te regelen?

Pin It on Pinterest

Share This