Bel gratis: 0800 - 235 2274

Wie zijn wij?

Conflict oplossen

Je wilt een conflict oplossen en je kiest voor mediation? Dan vinden wij dat een compliment waard! Je besluit namelijk om samen met de ander via een mediationtraject tot een structurele conflictoplossing te komen. Wij ondersteunen je daarbij graag op onze kenmerkende Basic manier. Met heldere en duidelijke communicatie  en voor iedereen te begrijpen taal helpen we je het conflict hanteren. Wat nodig is doen we, wat overbodig is zeker niet! Zo blijven jullie afspraken door bemiddeling en mediation van een goede mediator van Basic, ook in de toekomst werken.

Goede Mediator kiezen

Bij Basic vind je geen onnodige franje, maar kun je op een goede manier je conflict oplossen. Bij Basic-Mediation krijg je gewoon een professionele conflictbemiddelaar die in de mediation samen met jullie werkt aan kwalitatief goede en betaalbare oplossingen wanneer je wilt scheiden zonder advocaat, een arbeidsconflict  of zakelijk conflict wilt oplossen . Wat je niet krijgt?, overdreven dure kantoren met 20 soorten luxe koffie en thee en waar iemand in opleiding voor het volle tarief op de factuur komt te staan. Een goede mediator is in onze ogen namelijk een Basic-Mediator. Geen Bla, bla, maar resultaat.

 

Advies gesprek mediation Veelal is het een emotionele situatie waar u zich in bevindt. Maak gebruik van onze mogelijkheid van een  gratis adviesgesprek om weer grip op uw situatie te krijgen. Klik hier 

Conflict hanteren

Je wilt een conflict hanteren. Onder de paraplu van de mediator regelen we samen met jullie het volledige mediationtraject, maar dan wel volgens de Basic gedachte, namelijk: alle mediation service onder één dak en met één contactpersoon die samenwerkt met de collega specialisten bij Basic. Zo krijg je dus niet één persoon die meent alles te weten, maar een specialist op elk onderdeel, onder begeleiding van de mediator.

  • je krijgt bij ons gewoon goede en voordelige mediation,
  • door een officiële MfN mediator samen met een financieel adviseur,
  • meteen duidelijke conflictoplossing en afspraken in een convenant dat je samen met de ander bepaalt,
  • met op het einde nog eens een extra controle door een bij Basic aangesloten familierecht advocaat.

Wil je alleen mediation per uur gebruiken? Kies dan voor onze voordelige mediation tarieven. Wil je precies weten waar je aan toe bent? Kies dan voor onze voordelige mediationpakketten. Wil je tussentijds veranderen? Dan passen we je pakket gewoon voor je aan. Betaal vervolgens ineens of gespreid in termijnen die je het beste uitkomen.

Gratis conflict oplossen bestaat niet!

Laat je dus niet verleiden door advertenties van ‘goedkope’ of  ‘gratis’ advocaten en mediators die je ‘vergeten’ te vertellen dat hun lage tarief slechts dan geldt als je alles helemaal zelf kunt doen en alleen wanneer je subsidie van de overheid krijgt. Dat het mediation tarief wel goedkoop is, maar het aantal uren en het bijkomende financieel advies helemaal niet goedkoop zal zijn.

Mediationtraject bij conflict hanteren

We doen er bij Basic alles aan om je stress weg te nemen, de communicatie te herstellen en we begeleiden je bij de stappen die gezet moeten worden in het mediationtraject. Je maakt hierbij gebruik van de Basic mediators en financieel planners binnen ons landelijke netwerk. Zo vind je altijd een ervaren MfN mediator of gediplomeerd financieel planner bij jou in de buurt. Al onze mediators zijn officiële MfN, NMV, VFas of ADR RegisterMediators met een constante studieverplichting. Al onze financiële adviseurs zijn specialist of FFP gecertificeerd met ook een constante studieverplichting. Door de onafhankelijke Mediators Federatie Nederland worden onze MfN mediators voortdurend op kwaliteit en voorgeschreven werkwijze getoetst.

Contact met Basic-Mediation

Je kunt ons bellen op 0800-BELBASIC (0800 23522742) of mail ons via het contactformulier kun je een gratis adviesgesprek boeken met een van onze ervaren mediators. Vul gewoon de data en tijden in waarop we het beste contact met je kunnen opnemen. Je kunt dan in alle rust je vragen stellen om tot de beste keuze te komen.

Ik wil graag en adviesgesprek

3 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This