Bel gratis: 0800 - 235 2274

Zal ik gaan scheiden of kunnen we beter bij elkaar blijven?

De keuze om te scheiden is voor veel mensen niet eenvoudig. De voor- en nadelen van scheiden of blijven ben je continu aan het benoemen en tegen elkaar aan het afwegen. Je blijft zo eigenlijk gevangen in een vicieuze cirkel.

Scheiden of blijven?

Weinig vragen veroorzaken zoveel twijfel en slapeloze nachten als deze vraag. Je weet namelijk niet wat je te wachten staat. Hoe ziet de toekomst er uit? Hoe zal mijn partner reageren? Wat doe ik de kinderen aan? Het zijn zomaar wat vragen die in je hoofd kunnen rondtollen.

Scheidingscoach

De vraag ‘scheiden of blijven’ is niet zo makkelijk te beantwoorden. Je weet niet meer zeker of je van de ander houdt, want de situatie waarin het huwelijk of de relatie is terechtgekomen is onduidelijk. Dit kan ook door andere oorzaken beïnvloedt worden, zoals je werk of schulden. Misschien ben je wel verliefd op een ander geworden maar komt dat omdat je in je huidige relatie aandacht mist. Is die ander dan wel de ware? Een scheidingscoach kan je helpen je gedachten te ordenen voordat je de scheidingsmelding doet. Misschien zijn er namelijk wel andere oplossingen en is relatietherapie wel een oplossing? De scheidingscoach kent de verschillende opties en kan je vertellen over de scheiding, advocaten en mediators, zodat je overtuigd kunt beslissen of je inderdaad wilt scheiden.

Pin It on Pinterest

Share This